Dette bliver muligvis den sidste sammenkomst i restaurant Paafuglen da Benedicte og Michael stopper i Tivoli efter julemarkedet. Så hvad der kommer til at ske med Restaurant Paafuglen ved jeg endnu ikke.

Næste årsmøde vil forhåbentligt finde sted onsdag den 19. august 2020.

Vi slutter med et leve for KAF og Tivoliklubben, tre lange - tre korte efterfulgt kammeratskabssangen. På festligt gensyn næste år.

Kassebeholdningen er 0,00 kr.

Kassebeholdning er brugt til frimærker m.m. det manglende beløb kr. 54,25 er trukket på bankkontoen. Kassebeholdningen var et levn fra dengang medlemmerne sendte kontingent i rede penge og frimærker. Det sidste kan man ikke længere da frimærker ikke kan veksles til penge eller andre frimærker, eksempelvis var der nogle 20 kr. mærker, som måtte bruges til udsendelsen af indbydelsen, denne gang, overfrankering.